Inscrieri deschise la Pitesti Half Marathon – 19 mai 2019

Dupa cum probabil ati aflat de pe Facebook in Pitesti va avea loc un nou eveniment de alergare, ceea ce ne bucura. Echipa Pe Arges in Jos sprijina cu toate resursele organizarea evenimentului si va incurajeaza sa luati parte. Pentru comunitatea pitesteana orice eveniment de acest tip este un plus, incurajam din tot sufletul adoptarea unui stil de viata sanatos care sa includa si sportul.

Noutatea principala cu care Pitesti Half Marathon vine in peisaj este data de faptul ca sportivii pitesteni (si nu numai) vor avea ocazia sa alerge in mijlocul orasului. Startul competitiei va fi in Piata Primariei, la fel si finish-ul. Pornind de la Primarie se parcurge Strada Victoriei, se trece prin Piata Vasile Milea, continuand pe Bulevardul I.C. Bratianu si pe Calea Bucuresti unde se intoarce si se parcurge traseul in sens invers pentru incheierea turei.

Inscrierile sunt deschise asa ca va incurajam sa faceti inregistrarea pe site cat mai repede, pentru a prinde un loc. Toate detaliile despre regulament, traseu si modalitatea de inregistrare sunt pe https://semimaratonpitesti.wordpress.com/

Va invitam sa urmariti evenimenul creat pe Facebook pentru mai multe detalii la cald.

 

afis-half-marathon5363529620783273288.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s