Despre eveniment

Semimaraton “Pe Argeș în Jos” a luat ființă în anul 2014 la inițiativa unui grup de pasionați ai alergării și a devenit rapid cel mai mare concurs de alergare din orașul Pitești. Evenimentul a crescut de la ediție la ediție, fiind apreciat atât de sportivii amatori, cât și de profesioniști, fie ei localnici sau veniți din alte colțuri ale țării.

După o primă ediție la care s-au prezentat 136 de sportivi, evenimentul a atras din ce în ce mai multe persoane, ajungând în 2016 la 415 participanți. Este deja o tradiție ca sezonul național de alergare să se încheie la Pitești, “Pe Argeș în Jos”.

În 2017 dorim să continuăm și să oferim participanților o experiență cel puțin la fel de plăcută. Ne propunem încurajarea practicării sportului ca parte a unui stil de viață sănătos și creșterea numărului persoanelor care să integreze mișcarea în rutina zilnică.

Primele trei ediții au fost bine primite de către comunitate și s-au bucurat de o prezență numeroasă la start. la link-urile atașate puteți citi detalii de la edițiile 2014, 2015 și 2016. Avem și un clip video despre ediția a III-a.