Detalii Semimaraton „Pe Argeș în Jos” 2015

Pe 20 decembrie ne adunam din nou pe Arges in jos pentru a ne simti bine si a alerga in Orasul Lalelelor la cea de-a doua editie a Semimaratonului „Pe Arges in Jos” Pitesti. Este un eveniment sportiv de agrement care incurajeaza miscarea in aer liber si abordarea unui stil de viata sanatos in randul publicului amator.

Asadar ne vom intalni duminica 20 decembrie in Parcul Strand, ne vom primi numerele de concurs, vom face poze si vom da startul alergarii.

Va asteptam cu 3 probe: 7 km, 14 km, respectivi 21 de km, de toate pentru toti. Traseul porneste din Parcul Strand (in zona Teatrului de vara), continua pe faleza raului Arges, prin Parcul Lunca Argesului si inapoi in Parcul Strand.

Vom avea voluntari, puncte de alimentare, muzica, fotografi, clasament, podium … si cateva surprize la care inca lucram. Ca si anul trecut am dorit sa pastram evenimentul fara taxa de participare.

Pentru a participa la acest eveniment este necesara inregistrarea completand formularul urmator http://goo.gl/forms/SZZLsZigZS. Va rugam sa completati formularul numai daca sunteti sigur ca veti participa. De asemenea daca v-ati inscris si nu mai puteti participa va rog sa ne anuntati. In acest fel ne veti da o mana de ajutor in organizarea cursei. Va multumesc!

Va asteptam cu drag Pe Arges in Jos 🙂

Pagina eveniment: https://www.facebook.com/events/503053156542983/