Parteneri

Am ales sa continuam traditia inceputa in urma cu un an si sa pastram concursul fara taxa de participare, incercand astfel sa nu ingradim nimanui dorinta de a veni prin constrangeri materiale. Acest lucru a fost posibil si multumita partenerilor care ni s-au alaturat si carora tin inca o data sa le multumesc pentru deschiderea aratata. Multumim asadar Endava Romania,Magazinul CAF Sport Equipment, Clinica Stomatologica Dr Vuta Iulia/Mircea,Redis Nutritie, Heidi Chocolate, Asociatia Coloane Athenaeum pentru medalii, ciocolata, batoane, fructe, imprimare numere de concurs si diplome, premii pentru castigatori si pentru tombola.

De asemenea multumim Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Arges,Primariei Pitesti, serviciilor de Ambulanta si Politie Locala. Nu in ultimul rand trebuie sa ii amintim pe voluntarii care si-au rupt din timpul liber pentru ca noi sa beneficiem de traseu marcat, fotografii frumoase, arbitri, puncte de alimentare si hidratare, cronometrare, ajutor la garderoba, muzica, impartire medalii. Chiar daca ei nu apar in prim-plan sa stiti ca fara voluntari un astfel de eveniment nu ar putea fi organizat. Multumim fotografilor care v-au surprins alergand, chiar daca voi nu i-ati vazut pe toti sa stiti ca ei v-au vazut pe voi. Gasiti albumele pe paginile lor:Radu Cristi, Marian Dinca Photography, Anghel Alexandru, fotograful.pro, Raul Bambu.

Am fost bucurosi sa implicam publicul si in sustinerea unei cauze prin incurajarea donatiilor catre Asociatia INVICTUS Romania, reprezentata de Patrick Luca. Asociatia isi propune sa trimita cel putin un luptator roman ranit in teatrele de operatiuni din Afganistan la Invictus Games ce vor avea loc in 2016. Ne-a bucurat si sa vedem pe traseu oameni alergand imbracati in tricoul oferit de Invictus ca multumire pentru donatie, sperand ca in 2016 sa vedem steagul Romaniei fluturand in Statele Unite.