Traseu triatlon

Traseu

  • Traseu triatlonul copiilor:Startul se va da de pe faleza râului Arges. Copiii vor alerga 1,2 km si se vor întoarce în zona de tranziție de unde vor lua bicicletele și vor parcurge faleza până în Parcul Lunca Argeșului, unde vor avea două ture. La terminarea turelor se vor întoarce în zona de tranziție, vor lasă biciclete și vor pleca spre Bazinul Olimpic. După trecerea prin vestiar vor fi repartizați pe unul din culoare unde vor înota 4 lungimi de bazin (200 m). La terminarea probei vor ieși din apă și se vor îndrepta spre finish, care este amenajat în interiorul bazinului.
  • Traseu proba de alergare triatlon individual/stafeta, duatlon individual/stafeta si cros 10 km – adulti.

START din parcarea bazinului de inot, alergare pe traseele rosu, albastru, galben, mov si SOSIRE in parcarea bazinului de inot (zona de tranzit pentru concurentii de la triatlon si duatlon, finish pentru concurentii de la cros). Distanta – 10 km. Se va alerga in sensul indicat de sageti.

traseu alergare

 

  • Traseu proba de ciclism triatlon individual/stafeta, duatlon individual/stafeta – adulti.

Se iese din zona de tranzitie mergand pe langa biciclete pana la punctul indicat (la fata locului) unde concurentii vor urca pe biciclete. Se pedaleaza pe traseul galben, continuand pe traseul rosu 14 ture, dupa care se intra pe traseul albastru si se ajunge in zona de tranzitie. Participantii trebuie sa isi numere singuri turele. Se va pedala in sensul indicat de săgeti.

Traseul va fi unul tehnic, va rugam sa evitati producerea de accidente, evenimentul trebuie sa se desfasoare in spiritul fair-play. Traseul va fi delimitat cu banda colorata pentru a restrictiona accesul cetatenilor. Traseul este asfaltat asa ca recomandam biciclete de sosea. Puteti insa participa si cu biciclete MTB.

Atat participantii de la proba de trialon cat si cei de la proba de duatlon vor cobora de pe biciclete si vor intra in zona de tranzitie. Participantii de la triatlon se vor indrepta spre bazin. Participantii la duatlon se vor indrepta spre linia de finish.

traseu bicicleta

 

  • Traseu proba de inot.

Proba de inot se va desfășura în Bazinul Olimpic. Participantii de la proba de triatlon individual/stafeta se vor indrepta spre bazin, trecand prin zona vestiarelor. In vestiar veti primi un sac de plastic in care sa va lasati echipamentul de ciclism. Odata ajunsi in bazin veti fi directionati catre un culoar. Va trebui sa parcurgeti 30 de lungimi de bazin (30x50m). Dupa terminarea probei participantii vor iesi din apa si se vor indrepta catre linia de finish din interiorul bazinului.

Vă rugăm să vă aduceţi propria cască de înot. După cum ştiţi accesul în bazinele de înot este permis numai dacă purtaţi cască. Mulţumim.